Ramón Kreka

Inxhinier Zhvillimi Teknik në Departamentin e Shërbimeve Inxhinierike të Ujësjellësit Budapest.

Ramón Kreka

Inxhinier Zhvillimi Teknik në Departamentin e Shërbimeve Inxhinierike të Ujësjellësit Budapest.
facebook-icon twitter-icon googleplus-icon linkedin-icon pinterest-icon
Ramon.Kreka@vizmuvek.hu

Biography

Ramón Kreka ka mbi pesë vjet përvojë në modelimin e dinamikës së lëngjeve hidraulike dhe llogaritëse. Ai u diplomua me një diplomë Master në Inxhinieri Mekanike nga Universiteti i Teknologjisë dhe Ekonomisë në Budapest, në vitin 2017. Ai fitoi përvojë në projektimin e sistemeve të reja të shpërndarjes së ujit që merr parasysh konsumin e ujit në të ardhmen dhe të gjitha kushtet lokale. Ramón ka përvojë në mbështetjen e rindërtimit të rrjetit, optimizimin e diametrave të tubave dhe metodave të funksionimit. Ai ndërtoi aftësi në cilësinë e ujit dhe analizën e rrjedhës së zjarrit, projektimin e stacioneve të pompimit dhe pajisjen e dezinfektimit UV dhe i fokusoi përpjekjet e tij në optimizimin e vëllimeve të rezervuarëve, reduktimin e përdorimit të energjisë dhe humbjet e ujit.
Aktualisht, ai punon si Inxhinier Zhvillimi Teknik në Departamentin e Shërbimeve Inxhinierike të Ujësjellësit Budapest.