SPONSORIZIMI

SPONSORIZIMI

Konferenca e Përbashkët Ballkanike nuk është vetëm një mjet për të mundësuar njohjen e emrit të kompanisë tuaj në sektorin e ujit në rajonin e Ballkanit. Më shumë se kaq, gjithashtu tregon se kompania juaj kupton dhe mbështet vizionin e SHUKOS dhe SHUKALB, për të ofruar programe cilësore në shkëmbimin e njohurive me një kosto shumë të përballueshme për pjesëmarrësit e rajonit.

Paketat e sponsorizimit që janë në dispozicion për këtë konferencë janë:

  • Platinum 
  • Gold 
  • Silver 


Për më tepër detaje ju lutem kontaktoni Alban Kushin (SHUKALB), në:


Telefon

+355 42 245 101


Celular

+355 69 6012 782