Prof Hamanth Kasan

CEO, JYOTI HUMAN DEVELOPMENT

Prof Hamanth Kasan

CEO, JYOTI HUMAN DEVELOPMENT
hamanthk@gmail.com

Biography

Prof Hamanth Kasan ka një përzierje unike të arsimit, përkatësisht shkencës, inxhinierisë, menaxhimit, udhëheqjes, qeverisjes së korporatës dhe stërvitjes. Ai ka mbi 30 vjet përvojë në sektorin akademik dhe atë të shërbimeve, të fokusuar në ujësjellës dhe kanalizime. Ai ka mbajtur shumë pozicione drejtuese lokale, kontinentale dhe globale gjatë viteve, duke përfshirë Zëvendës Presidentin e Shoqatës Ndërkombëtare të Ujit (IWA) dhe Presidentin e Shoqatës Afrikane të Ujit (AFWA). Aktualisht ai është anëtar i Bordit të AFWA, Kryetar i Komitetit të Ndërtimit të Kapaciteteve Strategjike të AFWA, Anëtar i nderuar i IWA, Anëtar i Lartë i Institutit të Ujit të Afrikës Jugore (WISA) dhe Anëtar i Komitetit të Programit të Javës Ndërkombëtare të Ujit të Singaporit (SIWW). Ai është gjithashtu profesor nderi në Institutin e Kërkimeve të Ujit dhe Ujërave të Ndotura në Universitetin e Teknologjisë Durban.

Pas 22 vitesh në Rand Water, një ndërmarrje e madhe e ujit, Prof Kasan tani shërben si Këshilltar i Pavarur, konsulent, trajner/mentor dhe Drejtor Jo Ekzekutiv i Bordeve.

All sessions by Prof Hamanth Kasan

Fjalimi Kryesor

10 Nën 2022
09:10-09:35
salla BEETHOVEN