Lorik Lajçi

Ekspert Junior per Menaxhim te Resurseve Ujore

Lorik Lajçi

Ekspert Junior per Menaxhim te Resurseve Ujore
lorik.lajci97@gmail.com

Biography

Z. Lorik Lajçi ka mbaruar studimet në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës të Universitetit të Prishtinës, Dega e Hidroteknikës dhe aktualisht eshte ne perfundim te studimeve Master ne te njejtin universitet. Karrierën profesionale e ka filluar në ndërmarrjen Auremont në Pejë derisa ishte ende në studime. Nga viti 2021 punon si Ekspert Junior per Menaxhim te Resurseve Ujore ne kuadër te programit MIRU-K që bashkëfinancohet nga Qeveria Zvicerane dhe Qeveria e Kosovës. Ka kryer shkollën verore në Bavarian Environmental Agency. Ka njohuri në softverë si ArcGIS, QGIS, AutoCAD, WaterCAD, ArcSWAT, etj.

Nga viti 2019 është anëtar i grupit Profesionistët e Rinj të Ujit në Kosovë dhe nga viti 2020, anëtar i kryesisë së PRU-K-së.