Jeton Shabani

Kryeshef Ekzekutiv KRU Bifurkacioni Sha

Jeton Shabani

Kryeshef Ekzekutiv KRU Bifurkacioni Sha
jeton.shabani@bifurkacioni.com

Biography

 Z. Jeton Shabani ka mbaruar studimet e larta në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti I Shkencave Matematiko-Natyrore, Departamenti I Kimisë, I specializuar ne fushën e Kimisë Analitike dhe Mjedisit. Është trajner në fushen e kualitetit të ujit. Pjesëmarës ne shumë Konferenca Ndërkombëtare dhe prezentues I punimeve shkencore. Ai ka një eksperiencë 13 vjeçare lëmin e ujrave, në proceset e trajtimit të ujit.  Gjithashtu, ai ka një eksperiencë të gjerë në menaxhimin e projekteve kombëtare dhe ndërkombëtare

Aktualisht, ai është Kryeshef Ekzekutiv në Kompaninë Rajonale të Uji Bifurkacioni. Nën drejtimin e tijë ky institucion ka shënuar një sukses të madh dhe të vazhdueshëm në përmbushjen e plotë të mandatit të tijë.

All sessions by Jeton Shabani

Sesioni Teknik 12: Cilësia e Ujit të Pijshëm

10 Nën 2022
15:35 - 16:20
SALLA BEETHOVEN