Ilir Rodiqi

Drejtor i Përgjithshëm, Instituti Nomad, Kosovë

Ilir Rodiqi

Drejtor i Përgjithshëm, Instituti Nomad, Kosovë
facebook-icon twitter-icon googleplus-icon linkedin-icon pinterest-icon

Biography

Z. Ilir Rodiqi është doktor i shkencës së Menaxhimit dhe Inxhinierisë së Sistemeve. Mbi 30 vite ka qenë ligjerues i Menaxhimit në Fakultetin e Ndërtimtarisë të Universitetit të Prishtinës. Është themelues dhe drejtor i kompanisë private ‘Instituti Nomad’ e specializuar për hulumtime organizative dhe sistemore.

Ka përvojë mbi 33 vjeçare akademike dhe praktike në lëmënjt e menaxhimit të ndërtimit dhe infrastrukturës, menaxhimit të projekteve, menaxhimit të shërbimeve të ujit, dhe edukimit gjeneral për organizim dhe menaxhim. Është autor i librit ‘Menaxhimi i ndërtimit” dhe skriptës ‘Menaxhim i projekteve’.