Edmund Riehle

Drejtor i Shitjeve Ndërkombëtare në F.A.S.T. GmbH

Edmund Riehle

Drejtor i Shitjeve Ndërkombëtare në F.A.S.T. GmbH
facebook-icon twitter-icon googleplus-icon linkedin-icon pinterest-icon
+49 7946 92100 30
e.riehle@fastgmbh.de

Biography

Z. Riehle punon në fushën e zbulimit fizik të rrjedhjeve prej më shumë se 10 vitesh. Gjatë karrierës së tij profesionale ai udhëtoi nëpër botë dhe përjetoi shumë kushte të ndryshme të infrastrukturës ujore, ndërsa çdo situatë ka nevojë për një qasje dhe zgjidhje të ndryshme për çështjet e tyre NRW. Për shkak të një projekti në vazhdim në Kinë (SIGN – Rrjeti Sino Gjerman, financuar përmes BMBF) ai e kalon pjesën më të madhe të kohës jashtë vendit atje dhe ka përvojë dhe marrëdhënie të mira me kompanitë kineze të ujit dhe palët e interesuara në industrinë e ujit.