Dafina Syla

Zëdhënëse e kompanisë, Kompania Rajonale e Ujësjellësit Gjakovë, Kosovë

Dafina Syla

Zëdhënëse e kompanisë, Kompania Rajonale e Ujësjellësit Gjakovë, Kosovë
facebook-icon twitter-icon googleplus-icon linkedin-icon pinterest-icon

Biography

Znj. Dafina Sylaj është diplomuar për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Universitetin e Prishtinës. Gjithashtu, ajo ka një diplomë në administratën publike dhe komunikimin ndërkombëtar nga Kolegji Universum.

Ajo ka një përvojë të gjatë si gazetare dhe moderatore në televizion dhe radio. Aktualisht, Znj. Sylaj mban pozicionin e Këshilltares në Asamblenë Komunale të Gjakovës.