Hapja Zyrtare e Ekspozitës

Fjala Përshëndetëse

H.E. Albin Kurti, Kryeministër, Republika Kosovës, (PK)
H.E. Belinda Balluku, Zv. Kryeministër; Ministër, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Shqipëri (PK)
H.E. Getoar Mjeku, Zëvendës Ministër, Ministria e Ekonomisë, Kosovë
H.E. Linda Çavdarbasha, Zëvendës Ministre, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastruktures, Kosovë
H.E. Thomas Kolly, Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë, Ambasada Zviceriane, Kosovë (PK)
H.E. Laurent Torche, Zëvendës Drejtues, Sekretari i Parë i Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë, Ambasada Zviceriane, Kosovë
H.E. Matthias Conrad, Zëvendës Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë, Ambasada Gjermane, Kosovë

Fjala e Mirëseardhjes

Zenel Zenelaj, President, Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit, Kosovë Kryeshef Ekzekutiv, Kompania Rajonale e Ujësjellësit Hidroregjioni Jugor Prizren, Kosovë
Petrit Tare, President, Shoqata Ujësjellës Kanalizime, Shqipëri Administrator, Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë, Shqipëri