Përmbyllja e Konferencës

09 Nën 2023
16:20 - 16:30

Përmbyllja e Konferencës

Elisabeta Poçi, Drejtore Ekzekutive, Shoqata Ujësjellës Kanalizime, Shqipëri

Abdullah Dërguti, Drejtor Ekzekutiv, Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit, Kosovë