Mirëseardhja

10 Nën 2022
09:00-09:05
Salla Beethoven

Mirëseardhja

 Abdullah Dërguti, Drejtor Ekzekutiv, Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit, Kosovë