Fjala Përshëndetëse

Fjala Përshëndetëse

SH.T. Albin Kurti, Kryeministër, Republika Kosovës, (PK)
SH.T. Belinda Balluku, Zv. Kryeministër; Ministër, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Shqipëri (PK)

SH.T. Getoar Mjeku, Zëvendës Ministre, Ministria e Ekonomisë, Kosovë
SH.T. Linda Çavdarbasha, Zëvendës Ministër, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastruktures, Kosovë
SH.T. Thomas Kolly, Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë, Ambasada Zviceriane, Kosovë (PK)
SH.T. Laurent Torche, Zëvendës Drejtues, Sekretari i Parë i Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë, Ambasada Zviceriane, Kosovë
SH.T.Matthias Conrad, Zëvendës Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë, Ambasada Gjermane, Kosovë