Ceremonia e Ndarjes së Çmimeve Kosova dhe Shqipëria

08 Nën 2022
18:45 - 19:00
Salla Beethoven

Ceremonia e Ndarjes së Çmimeve Kosova dhe Shqipëria

Çmimi i Bordit Drejtues

Çmimi “Një Jetë në Sektor”