AKTIVITETE SOCIALE

Këtë vit, Aktiviteti Social do të zhvillohet në Priview Bar, një nga lokalet më të njohura në Prishtinë. Të gjithë pjesëmarrësit e Konferencës janë të ftuar të shijojnë muzikën argëtuese dhe pije dhe të socializohen me njëri tjetrin, duke përjetuar një natë të paharrueshme. Aktiviteti Social është planifikuar të zhvillohet të merkuren, 9 nëntor 2022, në orën 19:30 – 23:00.