AKOMODIMI NË HOTEL

VENDI I AKTIVITETIT

Konferenca dhe Ekspozita do të zhvillohet në Golem, Shqipëri në Grand Blue Fafa Resort, hoteli më i ri dhe një nga më prestigjiozët në Shqipëri. I pozicionuar në zonën e përgjatë plazhit të Golemit, pranë detit Adriatik, Grand Blue Fafa Resort ofron luksin dhe shërbimin më të mirë.

Grand Blue Fafa Resort ndodhet vetëm 10 km larg qendrës së Durrësit dhe 35 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.

Për pjesëmarrësit në Konferencë dhe Ekspozitë është rënë dakord me Grand Blue Fafa Resort për të pasur tarifa të veçanta. Gjithashtu, do të gjeni një listë të hoteleve aty pranë, me kontaktet e tyre përkatëse dhe distancën nga vendi i konferencës.

Akomodimi në Hotel Detajet për rezerervim Distanca nga Grand Blue Fafa Resort
Grand Blue Fafa Resort.

Cmimet e dhomave:

Full Board: Dhomë teke: 95 € /
Dhomë dyshe/treshe: 56 €/person

Vetëm me mëngjes të përfshirë: Dhomë teke: 68 € /
Dhomë dyshe/treshe: 36 €/person

Për rezervime kontaktoni SHUKALB në:

Tel: (+355/4) 2245 101;
Mob: Mob: +355 69 21 19 741 / +355 69 60 12 782
Email: intern@shukalb.alinfo@shukalb.al

Vendi i Konferencës
Premium Beach Hotel

Tel: +355 67 60 41 008

Email: reservation@premiumbeachhotel.com

38 m
Hotel OAZ

WhatsApp. +355 68 200 4488

Email. reservation@hotel-oaz.com

38 m
Diamma Resort

Tel: +355 69 666 1555

E-mail: info@diammaresort.al

80 m
Hotel Bonita

Tel: +355 69 82 29 985

Email: rest.bonita@live.com

100 m
Hotel Miami 2 Tel: +355 69 9290665 100 m
Hotel Dolce Vita Tel: 0693213929 120 m