Këtu do të gjeni nje listë hotelesh për qëndrimin gjatë zhvillimit të eventit. Është rënë dakort ndërmjet organizuesve të konferencës dhe hoteleve qe cmimet për pjesëmarrësit do te jenë të reduktuara, si më poshtë:

Hotel Dhome teke (euro) Dhome dyshe (euro) Dhome treshe (euro) Distanca nga Emerald Kontakt
Hotel Emerald

 

 

77.6 101.6 N/A Tel:  +383 38 588 888

e-mail: contact@emeraldhotel.info

Hotel Internacional 30 40 60 1.4 km Ardian Bajrami

Tel: +383 38 551 552 / +383 45 249 900

e-mail:  hotelinternationalks@gmail.com;

Hotel Glory 55 78 N/A 5.5 km  

Tel: +383 45 229 555

 

Hotel Internacional Prishtina 55 78 N/A 6.9 km Bajram Krasniqi

Tel: +383 38 600 222

e-mail:  sales@hotelinternationalprishtina.com

Hotel Nartel 72 82 N/A 8.2 km Aurora Ibrahimaj

Tel: +383 38 558 855/ +383 45 707 080

E-mail:  contact@hotelnartel.com

Hotel Golden 65 79 N/A 8.3 km Naim Munishi

Tel: + 383 38 533 533

E-mail: Info@continentalvora.al

Hotel Royal 60 80 N/A 9.8 km  

Tel: +383 38 220 902

E-mail: royalhotel_pr@yahoo.com

 

 

Hotel Sirius

 

 

88

 

 

115

 

 

N/A

 

 

9.8 km

Ermira Sylafeta

Tel. +383 38 222 280  / +383 44 111 111

E-mail: info@hotelsirius.net

 

 

Hotel Begolli

 

 

40

 

 

50

 

 

N/A

 

 

11.3 km

Enis Mehanolli

Tel. +383 38 244 277 / +383 44 244 277

E-mail: hotelbegolli@gmail.com

 

 

Hotel Parlament

 

 

45

 

 

60

 

 

N/A

 

 

12.8 km

Lum Bobaj

Tel: +383 38 231761  / +383 44 333 353

E-mail: info@hotelparlament.com

 

 

Hotel Gorenje

 

 

59

 

 

69

 

 

 

 

2 km

 

Rinor Kadriu

Tel: +383 38 222281

E-mail: rinorkadriu@gntc-ks.com;

info@hotel-gntc.com;